1, Mesin nglereni Tabel CNC minangka jinis mesin pemotong plasma kanthi tliti kanthi tliti. Gunakake struktur modul, instalasi cepet lan trep. Bisa ngrokok lan meja, supaya bisa nyukupi syarat kanggo perlindungan lingkungan.
2, drive bilateral lan presisi mekanik, mesthekake akurasi nglereni lan tliti.
3, ambane kerja sing maksimal 2000 mm, maksimal 6000 mm maksimal bisa nganti 12 m / min, konsentrasi gaweyan (30 mm ketebalan maksimal maksimal)

Produksi api CNC, mesin nglereni plasma, digunakake khusus kanggo nutupi logam sheet peralatan nc. Bisa diweruhi kabeh jinis bahan logam Ing siaran pers nglereni bahan grafis. Kekasaran cangkeme bisa nganti 25 (del) 3, sawise mesin nglereni nglereni biasane ora kudu nindakake pangolahan permukaan. Nduwe automasi kanthi gampang, gampang digunakake, tliti dhuwur, linuwih, rega murah lan pangopènan gampang banget kanggo ngoperasikake, lan kaluwihan liyane, digunakake kanthi nggunakake mobil, Ship, papan kanggo maneka jinis manufaktur kanggo nutupi lembaran logam nglereni.

1. Gunakake macem-macem kanthi biaya paling murah1500 * 3000mm 100A mesin stainless steel cnc stainless steel portable. Adoption sistem kontrol Starfire, bisa nglereni bentuk planar komplek sing arbitrase, efisiensi dhuwur, murah regane.

2. Input data konversi1500 * 3000mm 100A mesin stainless steel cnc stainless steel portable. Mesin kasebut bisa maca file format Auto CAD langsung lan dadi program nglereni antarmuka mesin manungsa sing apik lan sistem pemrograman otomatis sing kuat nganggo piranti lunak material.

3. Operasi sing bisa diakses1500 * Mesin pemotong plasma stainless steel cnc 3A 3A, mesin iki duwe fitur khusus kompak, gaya sing apik, bobot entheng lan gerakan trep. Iki bisa dipotong kanthi ngontrol manual, lan uga bisa kanthi otomatis kanthi gerakan kanthi stabil lan akurasi pemotongan sing dhuwur.

4. Intine Inteli1500 * 3000mm 100A mesin stainless steel cnc stainless steel portable. Mesin kasebut nggunakake struktur jinis boom teleskopik, X, Y sumbu loro uga milih bahan aloi aluminium Aviation, akurasi dhuwur, ora ana bentuk ubah lan tampilan sing apik.

Loading ...