Mesin pemotong / flame cnc portable yaiku peralatan nglereni modern kanthi kendali program digital. Saliyane nglereni otomatis, nduweni tliti nglereni sing dhuwur, panggunaan materi sing dhuwur lan efisiensi produksi dhuwur. Bebarengan karo kemajuan teknologi elektronik lan komputer komputer, mesin nglereni CNC karo antarmuka operasi dialog wong-mesin sing apik, fungsi dhukungan bantu sing kuat lan investasi peralatan murah, diwenehake regane akeh lan luwih akeh digunakake ing produksi .

Bisa digunakake kanthi akeh ing mobil, pambangunan kapal, petrokimia, boiler lan kapal tekanan, mesin teknik, mesin industri ringan lan industri liyane. Cocog kanggo nglereni lembaran logam, kayata baja karbon (motong), stainless steel, aluminium, tembaga (plasma). Utamane ditrapake kanggo potongan siji kanthi permukaan abnormitas lan produksi massa.

(1) Trek sing diresiki entuk fitur intensitas dhuwur, kecepatan dhuwur lan tliti.
(2) Desain antarmuka komputer manungsa ndadekake mesin gampang sinau lan digunakake, lan nduweni fungsi lengkap.
(3) Dilengkapi fungsi pemotong CNC portebel lan bisa ngethok baja karbon, stainless steel lan piring logam non-ferrous.
(4) Ngaktifake konversi CAD menyang file program sing bisa ditularake menyang mesin utama kanthi USB kanggo ngethok piring kanthi bentuk apa wae.
(5) Kanthi rong mode nglereni: Flaming Cut & Plasma Cut.
(6) Tionghoa, Inggris, Perancis, lan Portugis wis siyap digunakake.
(7) Bisa ngapalake kanthi otomatis lan mulihake yen kekuwatan wis dipateni.
(8) Fungsi Plasma THC (kontrol dhuwur obor): Kanthi kanthi otomatis nyetel dhuwur obor
miturut umume babagan perubahan dhuwur plate, THC bisa ngetrapake efek sing apik,
nglindhungi karusakan wangun obor lan nyepetake jangkae muncung.
(9) Kanthi piranti indikasi status.
(10) Kanthi fungsi posisi tutup perlindungan, jarak jarak lan kacepetan dobel.
(11) Kompatibilitas plasma domestik lan plasma merek manca.

Loading ...